Esentepe Ortaokulu Öğrencilerine “Hedef Sıfır Atık”Projesi ile Farkındalık Etkinliği

04 Ocak 2024 Perşembe günü Esentepe Ortaokulu ziyaretini Cumhurbaşkanımız Sn.Ersin Tatar’ın  eşi Sibel Tatar ile birlikte yapan  Dekanımız Sn. Prof.Dr.Özge Özden “Hedef Sıfır Atık” Projesi kapsamında çöp ayrıştırma konusunda kapsamlı bir sunumunu Esentepe Ortaokulu öğrencilerine  gerçekleştirdi.

Aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı Turizm ve Çevre Komitesi Başkanı olan hocamız  sunumunda; geri dönüşümün önemi, faydaları, ayrıştırma, ekosistemler, iklim değişikliği ve ekolojik ayak izi hakkında bilgi vererek,  “Hedef Sıfır Atık Projesi’ni öğretmen ve öğrencilere anlattı.

Esentepe Ortaokul Müdürü Sn.Özlem Dağman ,Okul Aile Birliği üyeleri ve Öğretmenlerinin yoğun isteği üzerine Cumhurbaşkanlığı himayelerinde ve Sibel Tatar öncülüğünde  başlatılan “Hedef Sıfır Atık” Projesi ile gerek yetişkin gerekse çocuk her yaştaki bireylerin bu konuda  farkındalığının artması hedeflenmektedir.