3. Uluslararası Doğa Bilimleri, Mühendislik ve Malzeme Teknolojileri Konferansı

21-23 Eylül 2023 Tarihleri arasında 3.cüsü düzenlenen ” Natural Science ,Engineering and Material Technologies ” konferansına Gıda Mühendisliği bölümünden hocamız Sayın Yrd.Doç.Dr.Perihan Adun ve Ogr.Gör. Mehmet Karagözlü katılım göstermiştir. Yrd.Doç.Dr.Periha Adun “VALIDATION OF GERBER METHOD TO DETERMINE FAT IN MILK AND DAIRY PRODUCTS” sözlü bildirisi ile katılmıştır. Sunum tez öğrencisi Seçil Arçay tarafından yapılmıştır.
Ögr.Gör.Mehmet Karagözlü sözlü sunum konusu “ELECTROCHEMICAL DETECTION OF ALUMINIUM ION USING PENCIL GRAPHITE ELECTRODES COATED WITH A MOLECULARLY IMPRINTED POLYMER” ile katılmıştır.