19 Mayıs Türk Maarif Koleji Öğrencilerine “Permakültür” Konulu Seminer Etkinliği

28 Aralık Perşembe günü 19 Mayıs Türk Maarif Kolejinde düzenlenen ” Permakültür ” konulu seminerde Dekanımız Sn.Prof.Dr.Özge Özden  kolej öğrencileriyle buluştu.

Yeşil Okullar Projesi kapsamında yürütülen projelerden biri olan “Permakültür” le ilgili olarak kolej öğrencilerine önemli bilgiler aktaran hocamız , ekolojik tarım olarak da tanımladığı ve doğanın döngüsünü temel alan permakültürü evlerimizde nasıl uygulayabileceğimizi anlattı.Dileyen öğrencilerin farklı ülkelerde  yer alan permakültür çiftliklerinde gönüllü olarak çalışabileceğini ve etik temelli bu yaşam şeklini uygulamalı olarak deneyimleyebileceğini de aktardı.